Samsung Galaxy S5 Active hoesje ontwerpen

De Samsung Galaxy S5 Active is perfect voor mensen die graag buiten zijn. De speciale behuizing houdt stof en water tegen. Zelfs een val van anderhalve meter moet 'ie overleven. Klinkt perfect, toch? Toch kun je beter het zekere voor het onzekere nemen. Maak een hoesje met foto voor dit hippe toestel. Daardoor is hij nog beter beschermd tegen beschadigingen. In een paar simpele stappen voorkom jij krasjes op jouw nieuwe toestel.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Perfecte pasvorm

Onze hoesjes zijn speciaal ontworpen voor jouw type telefoon. Daarom heeft ook dit hoesje de perfecte pasvorm, hij zit strak om je toestel heen. Je bevestigt de hoes zonder lijm aan jouw Samsung Galaxy S5 Active. Aan alle details is gedacht. De case heeft alle uitsparingen voor camera's en poorten. De bescherming van jouw toestel is gemaakt van een stevig kunststof materiaal. Dit is sterk genoeg om krassen en vallen te voorkomen.

Maak een hoesje met foto

Jouw case wordt nog persoonlijker als je kiest voor een van je mooiste foto's. Selecteer een foto vanaf je pc, smartphone of Instagram-account. Voeg eventueel nog een design of quote toe. In het ontwerpprogramma zie je of je afbeelding op de hoes past. Je kunt je ontwerp zo vaak veranderen als je wilt. De kleuren van jouw case blijven lang mooi dankzij onze geavanceerde printtechniek. Maak vandaag nog jouw hoesje met foto!