Samsung Galaxy S5 Mini hoesje ontwerpen

De kleinere variant van de Samsung Galaxy S5. Het heeft dezelfde functies als de Galaxy S5, maar is dus smaller. De kleinere S5 heeft net als zijn grotere broer een vingerafdruk-sensor en de S Health-functies. De Galaxy S5 mini is dan ook ideaal als je een kleinere telefoon wil, die toch krachtig en snel is.

Iets anders dat jij graag naar jouw wensen ziet is natuurlijk jouw Galaxy S5 mini hoesje. Daarom geven wij jou de mogelijkheid om zelf een Galaxy S5 mini hoesje te ontwerpen. Met de beste printtechnieken bedrukken wij vervolgens jouw S5 mini hoesje. Jouw unieke ontwerp vervaagt dan niet!

Start direct met het ontwerpen van jouw unieke Samsung Galaxy S5 mini hoesje vanaf slechts € 12,50. Als je vandaag voor 16:00 uur besteld, ontvang je het hoesje morgen!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Perfecte pasvorm

Dit hoesje heeft de perfecte pasvorm aangezien deze speciaal is ontworpen voor jouw telefoon! Het hoesje zit strak om je toestel heen en je bevestigd deze gemakkelijk aan jouw Samsung Galaxy S5 Mini. Aan alle details is gedacht! De bescherming van jouw toestel is gemaakt van een stevig kunststof materiaal. Dit is sterk genoeg om krassen en vallen te voorkomen.

Maak een hoesje met foto

Je kunt jouw case nog persoonlijker maken als je kiest voor een van je mooiste foto's. Selecteer gemakkelijk een foto vanaf je pc, smartphone Facebook- of Instagram-account. Voeg eventueel nog een inspirerende quote toe. In ons ontwerpprogramma zie je of je afbeelding op het hoesje past. Je kunt je ontwerp zo vaak veranderen als je wilt totdat deze perfect is. De kleuren van jouw case blijven lang mooi dankzij onze geavanceerde printtechniek. Maak vandaag nog jouw hoesje met foto!