Samsung Galaxy S6 Active hoesje ontwerpen

Met de Samsung Galaxy S6 Active heb je de luxe van de S6 in een steviger jasje. En dat is fijn, als je bedenkt dat je je telefoon dagelijks gebruikt. De kans op krassen en stoten is al een stuk minder dankzij de kunststof behuizing van dit toestel. Maar, een ongeluk zit in een klein hoekje en reparaties zijn kostbaar. Wees dit voor, maak een hoesje met foto voor jouw Samsung S6 Active. Hierdoor is jouw stofdichte smartphone nog steviger. In een paar simpele stappen heb jij een uniek hoesje voor dit toestel.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Speciaal voor jouw toestel

De stevige kunststof case beschermt tegen krassen, vallen en stoten. Hij is speciaal gemaakt voor jouw toestel. Er zijn uitsparingen voor camera's en poorten. Je bevestigt de hoes in enkele seconden aan jouw toestel en je haalt hem er net zo makkelijk weer af. Toch zit de case strak om jouw telefoon heen, zodat hij nooit uit de hoes valt. Hij is slechts een paar millimeter dik en dat scheelt natuurlijk weer opbergruimte in je zak of tas!

Ontwerp een Galaxy S6 Active hoesje

Jij bepaalt welke afbeelding er op de case komt. Selecteer er een of meer vanaf je pc, smartphone of Social media profiel(en). Je uploadt alles in het speciale ontwerpprogramma. Het hoeft geen professionele foto te zijn, we kunnen elke resolutie aan. Lees onze designertips om nog meer uit je ontwerp te halen. Pas je design aan totdat jij tevreden bent en plaats je bestelling. Jouw print blijft lang mooi, dankzij onze geavanceerde afdruktechniek.