Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesje ontwerpen

De Samsung Galaxy S6 Edge Plus beschikt over een uniek gebogen beeldscherm. Voor dit toestel worden geen kunststof, maar luxere materialen gebruikt. De behuizing is een combinatie van aluminium en glas, wat een fraaie afwerking geeft. Maar, pas op! Een krasje of barst is zo gemaakt.

Ontwerp daarom een tof hoesje met foto. Hierdoor trekt jouw toestel nog meer de aandacht en is hij beschermd tegen beschadigingen. Jij stelt een uniek ontwerp samen voor je hoesje. Je hebt de keuze uit een back case of een wallet case. Bij de back case is alleen de achterzijde beschermd en blijft de voorkant vrij. De wallet case zit helemaal om jouw Samsung Galaxy S6 Edge Plus heen. Hij biedt ook nog eens ruimte voor je passen en wat kleingeld.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Hoge kwaliteit Galaxy S6 Edge plus cases

De hoesjes zijn gemaakt van stevige kunststof materialen. Deze cases zijn specifiek ontworpen voor jouw Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Ze hebben dus een perfecte pasvorm. Het is niet moeilijk om het hoesje te bevestigen aan je telefoon, dit doe je in enkele seconden. Alle cases hebben uitsparingen voor camera's en poorten. Zo blijft ook jouw smartphone gemakkelijk in gebruik.

Print op S6 Edge Plus hoesje vervaagt niet

Neem plaats op de designerstoel, maak vandaag nog een hoesje met foto. Je kunt kiezen uit foto's afkomstig van je smartphone, laptop of pc. Scroll ook eens door je Facebookalbums of Instagramfeed heen. Het ontwerpprogramma geeft gelijk aan wanneer de beste afdrukkwaliteit bereikt wordt. Je S6 Edge plus case wordt bedrukt met hoogwaardige inkt. Hierdoor vervaagt jouw print niet, de kleuren blijven lang fris.