Samsung Galaxy S7 Edge hoesje ontwerpen

Ontwerp nu jouw eigen Samsung Galaxy S7 Edge hoesje! De S7-series zijn wederom verbeterd ten opzichte van de voorgangers. Deze telefoon beschikt over een snelle processor en het glas is afgerond. Wij begrijpen dat jij de beste bescherming wilt voor jouw Galaxy S7 Edge. Creëer jouw eigen Samsung Galaxy S7 Edge hoesje.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

De beste bescherming voor jouw Samsung Galaxy S7 Edge

De S7 Edge is een telefoon met een sterke behuizing. Echter kan deze dure investering nog wel wat extra bescherming gebruiken. Met een volledig zelfontworpen S7 Edge hoesje bescherm je jouw toestel tegen alle vormen van onnodige beschadigingen. Ontwerp nu een eigen hardcase of portemonnee hoesje voor de S7 Edge. Dan weet je zeker dat jouw telefoon goed beschermt is!

Eigen Samsung Galaxy S7 Edge hoesje maken

Maak een uniek hoesje voor de S7 Edge met jouw favoriete foto’s en/of logo’s. Voeg er eventueel nog tekst aan toe om jouw case nog persoonlijker te maken. Alles is mogelijk. Wij bedrukken de producten met speciale technieken, zodat jouw print niet vervaagt. Plaats je bestelling op werkdagen voor 16:00 en wij produceren en verzenden jouw unieke S7 Edge hoesje dezelfde dag nog!