Sony Xperia Z hoesje ontwerpen

De Xperia Z was in 2013 het eerste toestel met een Full-HD scherm. Vooral de stof- en waterdichtheid werd goed ontvangen. Het dunne toestel kan op dat gebied best wat hebben. Dankzij Stamina maken apps geen verbinding met internet als het scherm uit staat. Wifi schakelt zichzelf uit als er geen bekend netwerk in de buurt is. Met de Walkman muziekspeler heb je extra bedieningsmogelijkheden op het lockscreen. Foto's maken gaat prima met de 13megapixel camera. De glazen behuizing is helaas erg kwetsbaar. Kies daarom voor een zelfontworpen hoesje!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Speciaal voor jouw apparaat

Smartphones worden dunner en steeds vaker uit materialen als glas vervaardigd. Daardoor worden ze extra gevoelig voor schade. Er ontstaan makkelijker krassen of barsten in de behuizing. Dit kun je voor zijn door een hoesje om je toestel te bevestigen. Het past perfect om jouw Sony Xperia Z heen, omdat het speciaal voor dit apparaat is ontworpen. Je hebt de keuze uit verschillende hoesjes. Kies bijvoorbeeld voor een hoes waarbij de achterkant rondom bedrukt is. Je print loopt hierbij door tot en met de randen. Geef je Sony Xperia Z een persoonlijk tintje, upload gauw jouw ontwerp!

Zelf een Sony Xperia Z hoesje ontwerpen

Het is heel makkelijk om jouw Sony Xperia hoesje te ontwerpen. Upload foto's, quotes of designs vanaf je computer. Ook je foto's van Facebook- of Instagram passen prima op jouw zelfontworpen hoesje. Wij kunnen iedere resolutie aan. Plaats je upload(s) op de hoes. Het programma toont vanzelf de beste afmetingen voor jouw ontwerp. Kleuren blijven lang helder dankzij de speciale afdrukkwaliteit. Inkten dringen diep door in het materiaal van de hoes. Hierdoor heb je lang plezier van je aankoop. Je hebt je zelfontworpen hoesje gauw in huis. Plaats je bestelling op werkdagen voor 16:00 uur, dan versturen we je order dezelfde dag nog!